Jag fick en gåva

Jag fick en gåva

Häromdagen kom en mycket god vän hem till mig och räckte över en väldigt fin sammetspåse, svart var den och när jag tog den i min hand så kände jag att den direkt började vibrera energier och förstod att det var en gåva som jag skall använda i mitt mediala arbete på något vis.

Då jag är mycket för att isolera mig i dessa mörka tider så pratade vi bara lite vid hennes bil innan hon fortsatte till sitt jobb. Medan vi pratade så började nästan påsen brännas i min hand, den liksom talade till mig och pockade på min uppmärksamhet. Så när jag kom in igen så öppnade jag påsen och fullt med energier vibrerade ut runt mig tog upp en Runa, då förstod jag.

Det har kommit till mig de senaste veckorna att jag skall ta upp och utveckla verktyget runor i mitt mediala arbete och nu blev min vän budbäraren.

Så nu kommer jag med jämna mellanrum ta upp och föra vidare mycket av runors betydelse och annat runt ämnet så vi alla kan utvecklas i detta så fenomenala verktyg inom spådom.

Kram Ulva

Comments are closed.