Bästa tarotlinjen

Bästa tarotlinjen

Jaha, hur skall man skriva detta på bästa sätt? Jag tror faktiskt att jag börjar mad att, det är ju bara du som individ och person som kan avgöra vilken som är den bästa tarotlinjen, det kan ju inte jag sitta här och säga till dig, det som känns bra för dig år ju självklart den linjen som blir bäst. Dit hör ju också om du hittat den spådam som du har tillit för på en viss linje, så är det ju givetvis dit du ringer. Så det är ju alltid ditt avgörande som styr vilken linje du lär dig att älska.

Men nu över till min åsikt om bästa tarot linjen och då går jag givetvis till mig själv och den linje som jag faktiskt jobbat på 6 år och kommer fortsätta att jobba på i många år till, för här är alla seriösa och hjälper varandra på ett bra sätt, jag tycker också om att denna linje inte bara gäller Sverige, utan jag har fått kontakt med många fasta kunder som bor i både Norge och Danmark, de kvalitets tester man måste igenom innan man får börja jobba här på den linje som jag absolut tycker är den bästa tarotlinjen är mycket noggranna och det är inte många oseriösa som slinker igenom och skulle någon mot förmodan slinka igenom så blir denne snabbt upptäckt och försvinner ut från linjen väldigt fort.

Jag älskar mitt jobb och älskar de klienter som jag fått hjälpa genom åren och som återkommer och de som jag kanske bara har haft förmånen att hjälpa någon enstaka gång. Märk väl att jag har jobbat med medial vägledning i över 30 år och har stor erfarenhet att vägleda människor och jag kan svära på att det inte bara är att kunna sin sak och ha gåvan, det krävs så mycket, mycket mer och för mig är denna arbetsplats den bästa tarotlinjen jag någonsin jobbat på och det säger inte lite.

På denna linjen så kan kunden nå oss dygnet runt, även om jag inte sitter här dygnet runt, så är det alltid någon av oss proffsiga spådamer, eller spåmän som är online och nu har det ju kommit en nyhet, där ni som ringer kan “pinga” mig om jag inte jobbar och då får jag sms att någon söker mig och jag loggar in så fort jag hinner, jag bara älskar denna funktion. Denna linjen är på riktigt den bästa.

Kram Ulva

Comments are closed.