Bli spådd i Tarot

Bli spådd i Tarot

Vi lever i en hektisk tid, det dagliga livet är uppfyllt med väldigt många saker. Det är så mycket vi skall göra, så mycket vi skall hinna med, så många roller vi skall fylla, så mycket vi skall vara och aldrig har vi haft så mycket att välja mellan när det gäller underhållning och annan förströelse, när det gäller avkoppling eller nya saker att lära.

Ja, i vårt moderna samhälle så, borde lyckan le mot oss och vi borde leva våra liv utan alltför stora bekymmer, men nej, alla kommer förr eller senare ställa sig själv de klassiska frågorna i livet. Vem? Varifrån? Vart? När det gäller oss själva.

Då kan det vara trätt tid att bli spådd i tarot. Det är ju inte säkert att Tarot kan ge dig ett slutgiltigt svar på dessa frågor, men att bli spådd i tarot kan du få hjälp att belysa och hantera allt från vardagliga problem till problem i djupet av ditt inre.

Många tror att, att bli spådd i Tarot är ett sätt att se in i framtiden och få berättat för sig allt som kommer att ske och under lång tid så var det nog så korten användes och det på grund av att människan i alla tider varit en sökare och haft behovet av att ha någon som kan säga vad man skall göra och hur man skall leva sitt liv. Men i livets kaos, finns ett tydligt språk om orsak och verkan och det är där tarotkorten kan hjälpa oss.

Korten kan nämligen föra oss bakom livets kaos och visa oss vad det är i oss som gör att vi upplever saker som vi gör. Tarot får först sitt fulla värde i det ögonblick du är villig att ta på dig det fulla ansvaret över ditt eget liv. Så glöm aldrig att du skapar din egen framtid inuti dig själv och tarotkorten är verktyget som gör din resa på din livsväg mindre smärtsam.

Kram Ulva

Comments are closed.