Var finns vi i allt som sker?

Var finns vi i allt som sker?

Jag gör nu en liten paus igen i runornas magiska värld för att försöka förstå mig på mig själv och det som sker runt mig och dig och i hela världen. Det är nästan för stort att försöka greppa om men det finns en löpande tråd genom det hela och det kallas mörker och negativa energier.

Allt, eller nästan allt har gått på sparlåga i Januari och kommer så göra hela februari med, det gäller alla, det är motigt, det går inte vägen ekonomiskt och allt känns hopplöst, då den ena prövningen avlöser den andra, men det är bara kvarvarande energier som följt med in i detta år och som egentligen inte hör hit, det kommer försvinna och ljuset och det positiva träder in, snart så tappa inte hoppet.

Detta gäller alla och på alla plan, när universum varit upptagna med att rensa bort det negativa, så har vi Människor blivit lämnade till oss själva och det kan kännas tungt, men det leder också till förändring och bereder plats till lycka från djupet av ditt inre.

Nu lite inspiration.

“För varje dag som jag lär mig mer om mig själv växer jag i kraft. Självkännedom är läkande”.

Ett mycket passande inspirations ord, passar mig utmärkt och de flesta andra med.

Kram Ulva

Comments are closed.