Detta med julen

Detta med julen

Ja, det är många åsikter nu, många tycker det är alltför tidigt att börja julpynta i slutet av oktober och till och med i november. Deras åsikt är att då hinner man ju tröttna på julen innan den kommer på riktigt. Men jag ser det på ett annat sätt på mitt andliga sätt och det är att när löven ramlat ned från träden och regnet står som spön i backen och allt är så otroligt mörkt, grått och trist, då är det dags att börja välkomna ljuset som alltid skall övervinna mörkret och då julen är ljusets högtid så tar jag alltid fram min julgran och klär den med glitter och kristaller och med ljus och har den tänd dygnet runt för att jaga bort allt negativt och mörkt som finns runt om oss och till på köpet så är det mysigt och välkomnande att kliva upp klockan fyra på morgonen och se den strålande granen.

Jag anser alltså att det aldrig är för tidigt att välkomna ljuset. Nu kommer lite inspiration för morgondagen.

” Missnöje är ett automatiskt val. Jag vill möta dagen genom medvetna beslut.”

Somna nu in med detta som inspiration, så blir din dag inte så tung, det lovar jag dig.

Kram Ulva

Comments are closed.