Djur kan ge dig budskap

Djur kan ge dig budskap

Likt en blomma har vi vår egen personliga kod, vår helt egna personliga livsväg, att skylla saker på andra, är bara ett bevis på att vi inte vill eller vågar göra någon förändring.

Många av våra djur speglar våra negativa och positiva egenskaper, spegelbilder är inte bara från människa till människa utan också från människa till djur och tvärtom.

Ett rådjur kan närma sig en människa om den är på ett visst sätt och det visar den väldigt tydligt, så är en människa väldigt stressad och ser ett rådjur och vill komma nära detta av någon anledning, så förändrar den personen själv sitt mående och gör sig lugn och harmonisk för att komma nära detta vackra rådjur, så då förmedlar ju rådjuret till denna person att du måste sakta ned i ditt liv, så når du lugnet.

Det var bara ett av många exempel vad djur kan förmedla till oss människor. Så att våga öppna upp för budskap är ett mycket stort steg i rätt riktning oavsett vem som förmedlar budskapet och det spelar ingen roll hur många ben budbäraren har, för hur det än är så kan du få budskap från de flesta djur om du bara öppnar upp.

Kram Ulva

Comments are closed.