En änglalik kommunikation

En änglalik kommunikation

Många gånger i livet så tänker vi människor att om vi ber om hjälp för mycket så är man jobbig, men det är saker på det mänskliga planet, men när det gäller änglar och andliga guider så måste man ha med sig att man kan aldrig be för mycket, då de vill hjälpa oss människor så ini bomben.

Änglar består av klar och kärleksfull energi och känner en stor kärlek till vad de tycker “våra vackra själar.” De kommer aldrig att döma oss så vi kan känna oss trygga och lugna när vi ännu en gång ber en ängel att hjälpa oss.

Änglarna vill vara i din närhet och är i allra högsta grad närvarande vid all kommunikation om du bara ber dem om det då är de redo att fylla dig och andra människor som ber om hjälp med lugn, trygghet och kärlek.

De budskap som änglar förmedlar är stärkande och kärleksfulla och skänker oss ljus och sinnesro även om budskapen ibland kan vara mer åt det allvarsamma hållet. De uppmuntrar oss ofta att tänka annorlunda än vi gör, att göra de förändringar som måste göras och att se möjligheterna i även svåra situationer.

Runorna kommer snart upp här i bloggen ha tålamod.

Kram Ulva

Comments are closed.