Morgondagens inspiration

Morgondagens inspiration

Bitar börjar falla på plats, arbetsdisciplinen, arbetsglädjen och själsligt lugn.

Precis detta har jag bett mina änglar och guider om hjälp med och nu börjar förändringen till en kraftfullare punkt på min livsväg och snart kommer det bara att rassla till och de bitar som saknas för att jag skall komma vidare kommer falla på plats, nu är förändringens tid och det är nu det händer för många människor, så grip tag i varenda halmstrå du kan komma åt så att du stannar i flödet och inte går vid sidan av och visslar.

Musik är för mig glädje och ger mig inspiration, men för att vi skall dela en inspiration som vi ägnar morgondagen åt gemensamt så kommer en här.

” I dag väljer jag att uppleva endast glädje. Det är fullt möjligt för mig att göra det. Det räcker med att välja och valet är mitt eget.”

Vackert och sant använd detta i morgon.

Kram Ulva.

Comments are closed.