En liten dos av inspiration

En liten dos av inspiration

I dag har det varit midsommarafton, en midsommarafton som för mig har inneburit inget planerat, ingen stress och absolut ta dagen som den kommer mentalitet. Detta har varit en Midsommarafton på mina villkor och på min sambos naturligtvis. Vi har inhandlat en ny och mycket längre trädgårdsslang, så vattnet når till alla våra buskar och andra planteringar. En bra investering, för en oas behöver mycket vatten för att kännas frodig och levande.

Vi har suttit i vår oas och ätit jordgubbar och grädde och vi har också ätit jordgubbstårta och sill. Men ingen press och absolut ingen tvång.

Nu är det inte långt kvar på denna midsommarafton så vi tar och studerar morgondagens inspiration nu.

” Bara för i dag skall jag leva ett ögonblick i taget. Även om det känns svårt skall jag göra det bara för idag.”

Svår uppgift men det klarar vi nog eller hur?

Kram Ulva

Comments are closed.