Ett nytt kapitel

Ett nytt kapitel

Jag har ju senaste tiden nämnt för en hel del av er att det i mars släpptes ett flöde med positiva energier, som vi människor skulle känna av i april och nu är det april och jag för min del började känna av de positiva för ungefär en vecka sedan, saker jag trodde aldrig skulle reda ut sig bara öppnade sig för mig. Vi hyrde ett hus, som vi helt plötsligt fick besked om skulle rivas nu, det var ju inte något positivt besked och vi har bråkat med hyresvärden som är själva kommunen där vi bor, att då får de betala flytten och hjälpa oss hitta något likvärdigt, de skulle inte hjälpa oss med någonting och vi stod där lamslagna, utan bil, pengar så klarar man sig inte. Men för en vecka sen när det bara var en vecka kvar till vi skulle vara ute ur bostaden, så fick vi beskedet att de skulle hjälpa oss med flytten och att vi kunde lämna kvar allt vi inte skulle ha och en lägenhet precis där vi önskat oss, det som inte slog in var ju att vi inte fick något hus utan en lägenhet, men precis på den platsen vi önskat oss.

Nu sitter vi alltså här i vår lilla by och mår relativt bra och flyttgubbarna som hjälpt oss hit var väldigt tillmötesgående, med allt vad vi skulle ha med oss, alla Tarotkort och runor och altare, musikinstrument som skulle vårdas på olika sätt för att inte förstöras, ja, allt fixade dom, så jag tackar flödet som nu börjar flyta in i våra ådror och existera runt oss, för att det just nu visade sig för mig, det behövde jag verkligen.

Kram Ulva

Comments are closed.