Inspiration ger ro

Inspiration ger ro

När det kommer till mig och den kamp jag för mot mörker och negativa energier, så är det ju för att jag är säker på att vinna, ja, att ljuset och kärleken skall spridas ut över världen. Men ibland är det svårt fast änglarna troget går vid min sida, men det är ju bara för man mitt i den stora kampen själv får en massa prövningar i form av smärta, sjukdom och människor som inte vill väl för att de är rädda för oss som är mediala.

Just nu har det varit en enorm häxjakt på åtminstone mig och ibland tappar man huvudet istället för att hålla det högt och vara stolt över att man har fått gåvan att kunna vägleda andra människor in i ljus och kärlek.

Krig mellan ljus och mörker

Nu kommer inspiration för morgondagen.

” Att uppleva kärlek, glädje och kraft är naturligt. Det skall jag sträva efter. Allt annat lägger jag åt sidan. Åtminstone för idag.”

Detta hör ju ihop med inlägget så det skall både ni och jag försöka leva efter åtminstone för i morgon, men helst längre.

Kram Ulva

Comments are closed.