Horoskop kärlek

Horoskop kärlek

Nu är det dags för lite horoskop kärlek då det behövs mer övning för min del och lite kul för er att läsa om vad som händer kärleksmässigt i helgen för just ert tecken. Det kommer bli kortfattat då jag kommer gå igenom alla tecken, senare i bloggen skall jag försöka gå in på mer detaljer för varje tecken, Men detta är också en skrapning på ytan, som man så enkelt brukar säga men alla som tycker om horoskop kan läsa horoskop kärlek om just sitt tecken.

Helgens horoskop kärlek.

Väduren 21 mars – 19 april

Just nu har du mycket positivt i din kropp och det gör att du känner dig befriad, men i kärlek är du just nu väldigt svårfångad så även om många flirtar med dig så har du inget intresse. Du som är i en relation är mycket intensiv just nu och vill gärna vara nära.

Oxen 20 april – 20 maj

Just nu finns det mycket kärlek och längtan i dig och det ser du ut att få också på ett mycket passionerat sätt. Om du är singel så är det högst troligt att en kandidat dyker upp just nu och pockar på din uppmärksamhet.

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

Om du är singel så skall du satsa på att träffa någon nu, då du just nu är mycket utåtriktad och har charmen påslagen. I en relation så kommer ni att ha mycket roligt och ta eran relation till en högre nivå, ser ut att bli mycket äventyr i er så kallade vardag.

Kräftan 22 juni – 22 juli

Du är i en låg energi just nu och borde satsa allt på att öppna upp dig denna helg så du kan komma i balans igen, då du faktiskt känner mycket men häller det inom dig. Så denna helg skall du nog bara försöka hitta tillbaka till dig själv.

Lejonet 23 juli – 22 augusti

Just nu är rådet att du skall satsa allt på kärleken. Du som är singel borde satsa på någon i tecknet Vattumannen så kolla om någon i det tecknet finns i din närhet och slå till. Försök alltså att ha fokuset på kärleken i helgen.

Jungfrun 23 augusti – 22 september

Om du är singel så kommer du att bli beundrad av någon kvinna där du befinner dig under helgen och det kan leda till något riktigt bra. Är du i en relation så kan du vara säker på att din partner älskar dig och pockar på din uppmärksamhet, så ni kan nog få en mycket fin helg.

Vågen 23 september – 22 oktober

Just nu har du nära till dina romantiska känslor, men var vaksam för just nu är du också mycket sentimental och sitter gärna och minns tillbaka på den gamla goda tiden och då missar du det romantiska som skall hända här och nu.

Skorpionen 23 oktober – 21 november

Nu skall du tänka positivt, så inte dina känslor kommer i gungning. Du är både ömsint och lidelsefull men just denna period dyker svartsjukan fram från ingenstans och då gäller det att du håller dig i skinnet och inte förstör balansen som redan finns.

Skytten 22 november -21 december

Om du är singel eller inte spelar ingen roll för just nu har du inte tid för kärlek, men den finns där ändå. Du vet var du har dig själv och känner också den tilliten till den du har kär.

Stenbocken 22 december – 19 januari

Om du är singel är du just nu nyfiken på en eller flera, men det går inte att vara blyg om något skall hända eftersom det är du som måste visa ditt intresse. Paren där emot tar sina relationer till en högre nivå så det blir mycket kärlek denna helg.

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Du är en frisk fläkt just nu och din dragningskraft ökar i graderna om du är singel kommer att få ett mycket oemotståndligt erbjudande och rådet är ju så klart att du skall ta emot det då blommar kärleken upp. Paren jämnar ut det ojämna i förhållandet på ett mycket fördelaktigt sätt.

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Du har just nu självförtroende och det kan göra dig en aning kaxig, se upp så du inte blir för envis för ditt eget bästa, för då kan du skrämma bort kärleken i stället för att vinna den. Låt alltså allt ha sin gilla gång och skynda inte på processen.

Ja detta var allt från mig och horoskop denna gången, jag kan medge att horoskop kärlek var lite mer knepigt än att ställa ett generellt horoskop bara. Skall studera mer runt tarotkort och horoskop kärlek och bli upplyst.

Kram Ulva

Comments are closed.