Inspiration ja, tack

Inspiration ja, tack

Nu har jag faktiskt försökt att göra allt rätt, men något blir fel ändå, så jag frågar mig själv gång på gång, vad är det jag missar, ja, bli inte förvånade ibland kan inte ens vi mediala se den rätta vägen klart och tydligt och där har jag hamnat just nu, vad är det som min andliga guide vill säga till mig som jag inte förstår?? Jag har varit upptagen med detta nu i någon vecka så snart faller bitarna på plats. På ett sätt så är livet lite mer spännande när man är mitt i en prövning, när man är medveten om att det är en prövning och att letar jag bara tillräckligt länge och går djupt in i mig själv så hittar jag svaret, ni som läser detta borde prova på det då och då, för då ser ni samspelet mellan allt som hänger ihop med just dig.

Där stannar vi idag så ger oss universum lite inspiration att tänka på till imorgon. ” Mina relationer speglar mig själv. Vad kan jag lära mig av mig själv idag? “

Mycket intressant att fundera på och som kan ge dig en massa inspiration, för mig passade det väldigt bra, så ha en intressant och inspirerande dag imorgon.

Kram Ulva.

Comments are closed.