Energin tar inte slut

Energin tar inte slut

Det är inte ofta man tänker på det, men varje gång man önskar något så blir det en impulstanke och sådana tankar är energier. Människan kan alltså aldrig bli utan energier, här skall jag försöka förklara och då menar jag försöka.

Jorden som vi lever på och varje cell i människokroppen är uppbyggd av en form av energi. Nej jag skojar inte. Allt ja, precis allt vibrerar och är energi. Så när du önskar dig något väldigt mycket och dina tankar skapar en bild av detta inuti dig, så sätter du igång och är mitt i den kraft som både jorden och människorna skapats av.

När du, jag och alla andra människor lyckas se på oss och allt levande på detta sätt så blir vår värld fylld av möjligheter och vinster. Då vi börjar söka i vårt inre som är fyllt av energi och ljus, då hamnar vi rätt eftersom detta är ursprungskällan och det är där vi skall vara. Det blir en sund och naturlig förändring då inte världen styr oss längre.

När du känner dig energilös eller tom så stämmer inte detta riktigt, då vi faktiskt är fulla med energi utan det är snarare vad dina guider och universum vill säga till dig exempelvis “Lyssna till din inre längtan, lyssna på det som för dig framåt på din livsväg, din totala sanning. Sluta lyssna på den yttre världen om vad du borde eller måste göra. Du vet vad du vill så gör det.”

Ditt inre och ditt ljus mäts inte i intelligens, vad du gjort eller det förflutna, det som varit har varit så ältar du dåtid så blir det aldrig bra för då bryter du mot universums naturlagar. Så vill du alltid känna dina energier så älta inte utan följ ditt inre ljus.

Kram Ulva

Comments are closed.