Inspiration, ja tack

Inspiration, ja tack

Vi människor har en förmåga att titta i backspegeln och jag ställer mig frågan varför slutar vi inte med detta?? Egentligen är det enkelt, titta framåt istället det är ju ändå dit vi ska.

Det finns många sätt att få stopp på bakåtsträvandet, ett sätt är att när saker börjar ge sig till känna från det förflutna, så lyft upp det och titta på det och skriv ned de känslor du hade just i den händelsen, inse att det inte kan göras ogjort, gå ut, knöla ihop lappen, gräv ett litet hål, lägg den hopknölade lappen i hålet och tänd eld på den när den sedan brunnit till aska så lägg jord över askan och begrav den. Jag använder detta det blir enklare att släppa det som varit då. Nu lite inspiration för morgondagen.

” Det finns inga begränsningar för vad jag kan skapa. I dag skapar jag allt jag vill ha. Jag är kreativ och uppfinningsrik. “

Så nu är det detta som skall öppna våran morgondag.

Kram Ulva.

Comments are closed.