Lugn, ro och inspiration

Lugn, ro och inspiration

Detta är prövningarnas tid fullmåne till råga på allt supermåne och en massa andra himlakroppar och planeter i olika former av grupperingar, skall inte gå in på detta men det gör också att allt går trögare att det är mer kamp runt oss och detta har visat sig i olika former i mitt liv de senaste dagarna, men idag skall jag yla mot månen och åter få den kraft som har gått förlorad i onödiga strider, som bara dykt upp från ingenstans men nu har mina änglar grupperat sig runt mig, nu får jag kraft från månen, och ljus från solen och nu lite inspiration för morgondagen.

” När jag lär mig att stå upp för mig själv eller är medveten om vad som hindrar mig från att göra det, kommer jag närmare mitt sanna jag. “

Oj, oj, oj detta skall vi nog alla ta med oss som kraft tanke och inspiration till månen.

Kram Ulva.

Comments are closed.