Inte att förglömma

Inte att förglömma

Igår var det fullmåne och det kan ställa till en hel del oreda i våra kroppar, speciellt sådana som har värk och kvinnor med svår menstruation, men det är ju inte bara otyg med fullmåne, man kan ju exempelvis göra ritualer, månvatten och ge sina nyinköpta spådomsverktyg fina energier genom att exponera dem för månen i ett fönster. Men det är inte det jag tänkte skriva om idag, utan att jag är i ett skede med mycket värk just nu, så jag har varit frånvarande på linjen ett tag, men “pinga” mig gärna så loggar jag in och tar ditt samtal så fort jag kan och det kan jag för det mesta.

Denna bilden ger ju inspiration och det är det som jag vill ge er här och nu till i morgon.

“I dag skall jag försöka frammana en känsla av glädje. Oavsett hur jag mår just nu kan jag uppleva det annorlunda genom att göra ett nytt val.”

Att jag alltid får till mig inspirationer som i allra högsta grad angår mig för stunden är ju otroligt intressant och det innebär ju också att någon av er, eller några faktiskt också behöver göra ett nytt val. Så när ni läser detta så ta det till er som ett mantra och sedan använd det dagen efter fullt ut, jag vågar, vågar ni?

Kram Ulva

Comments are closed.