Jag, om att spå

Jag, om att spå

Det hela handlar om att ge en som undrar över saker i sitt liv en nyckel, eller ge personen hjälp att komma vidare på sin livsväg. Att spå om framtiden innebär att man måste ta stor hänsyn till många saker som exempelvis karma, speglingar, mönster och alla utmaningar som sätts i vår väg, som vi alla måste genomgå och som dyker upp med jämna mellanrum längst vår livsväg för lärdom och utveckling.

Inflytande från det förflutna

Våra själar reflekterar över det som redan har varit, så vi måste alltså förstå vårt förflutna för att kunna förstå nuet. Så när vi förstått det så kan vi börja skapa den framtid vi vill ha. Det förflutna skall ju inte styra din framtid givetvis, men för att kunna skapa en förändring så måste man släppa in sin bakgrund. För gör du det så lär du dig att känna igen invanda mönster som definitivt inte hjälper dig framåt utan snarare bromsar upp ditt energiflöde.

De prövningar som kommer och redan kommit i vår väg är också bra att ta till sig och lära sig något av, för genom dem lär vi känna oss själv bättre och förstår vägen och omvärlden på ett helt nytt sätt. För genom prövningar sker förändring och förändras vi, så förändras också vår framtid från motstånd till ett positivt flöde. En spådom är så mycket mer än att få svar om sin framtid, men ofta är det i förstahand folk som ringer mig önskar.

Kram Ulva.

Comments are closed.