Tid för eftertanke

Tid för eftertanke

Jaha, nu halkar jag in här för att vi tillsammans skall samlas till eftertanke så här inför natten, jag har förberett med Dalai Lamas lilla bok med visdom och tankar, jag släppte den i golvet som jag brukar fick upp ett ord, men när jag satte mig tillrätta här för att börja skriva så hade boken bytt sida av sig själv, så det var inte rätt ord från början utan änglarna ville ge er en annan eftertanke.

“” Nästan allt mentalt och känslomässigt lidande, som är så framträdande i det moderna livet – däribland känslor av hopplöshet, ensamhet och så vidare – minskar i samma sund som man börjar agera med omsorgen om andra som bakomliggande motiv.””

Detta är en eftertanke omsorgsfullt utvald av änglarna.

Eftertanke: Vem tänker ni ha omsorg för under morgondagen?

Fundera på detta och skriv gärna ned det du tänker.

God natt önskar jag er.

Comments are closed.