Kraften från solen

Kraften från solen

Ingen kan ju ha missat hur varmt det är och att det kommer bli ännu varmare vet jag, då jag själv har bett om det, eftersom min kropp älskar värmen. Så detta blogginlägg ägnar jag åt solen.

Solmagi

Inom magins värld så används fyra olika tidpunkter. Gryningen, middagstiden, skymningen och midnatt. Solmagin går lite snabbare än mån magi. Den är mycket bra på att sätta fart på dina energier och får dig att tråna. Förutom detta så har den ett stort plus, då du kan använda den varje dag, till skillnad från månens magi.

Om vi börjar med gryningen så skall du gå upp så du fångar solens första strålar om du tänkt dig omedelbar magi exempelvis sätta fart på positiva energier om det känts väldigt motigt ett tag, bättre hälsa, för ny kärlek.

Magiska ritualen i gryningen. Se till att du kommer upp innan det ljusnar och gå utomhus med en bergkristall i din hand, när solen väl går upp lyfter du dina armar upp över huvudet, vänd handflatorna mot solen med kristallen i handen välkomna sedan gryningsgudinnan och tacka för dagen och de nya möjligheterna som dyker upp och be om att du skall få en möjlighet till att kunna få och sen nämn det du önskar dig. När du gjort detta så skall du sänka armarna långsamt ned till sidorna, hållandes i din bergkristall och andas in morgon ljuset. Sen kan du ju bära med dig din kristall hela dagen för att få extra energier.

Jag skriver lite kortfattat och nästa gång tar vi magi vid middagstid.

Kram Ulva

Comments are closed.