Att vara öppen

Att vara öppen

Jag tänkte ägna lite tid åt det som jag och säkert många andra med den mediala gåvan säger till våra kunder då och då det att man skall vara öppen och öppna upp för saker och ting, motfrågan brukar bli jaha och hur öppnar man upp då, jag är ju väldigt utåtriktad och så, men att öppna upp sinnet och följa med i flödet och allt man nu kan öppna är inte vad du gör i de sociala sammanhangen eller hur din personlighet är.

Att öppna upp handlar mer om de motstånd och rädslor som gör att vi inte vågar göra vissa saker för att det kan göra ont och börjar undvika istället för att följa med.

Vi människor är alltid så komplicerade och tror att vi måste förstå allt, för att göra rätt, men då blir det ju genast svårt helt plötsligt, Konsten att öppna upp sitt sinne och följa med flödet är enklare än så, först behöver man inte veta allt som hur, var och när? Utan försök bara leva i nuet och vara nyfiken på allt som erbjuds dig på din livsväg, ta emot det, följ med och gör det till vad det är något du skall ha med dig på din livsväg.

Kram Ulva

Comments are closed.