Ljus, ljus och åter ljus

Ljus, ljus och åter ljus

Som jag skrivit så många gånger och kommer att skriva så många gånger till är att julen är ljusets högtid och det kan man märka på många sätt, vissa klär hela sin trädgård i ljus, medan andra drar till ännu lite mer och klär in hela huset med. Vissa är lite mer coola och nöjer sig med en elljusstake i fönstret och en lysande julgran, men de flesta, lägger till lite extra ljus i sitt liv och det är bra, ljus har en förmåga att tillföra glädje och hopp och jagar bort det mörka och negativa, så för mig kommer alltid julen vara vår tid att återhämta oss från mörkret.

Titta bara på bilden ovanför här, bara att se den gör en glad, man tycker det är en vacker bild för den skänker ljus eller hur?

Nu kanske du undrar varför jag skriver det här, jo för att för mig är ögonblicken i livet de viktiga, att vara tacksam och söka sig till det goda och det enklaste sättet är att tillföra ljus i vardagen. Livet kan vara otroligt magiskt för det mesta har jag upptäckt och nu skall jag försöka vidarebefordra det till er. Vårt liv här på jorden är kort men otroligt värdefullt. Om vi kan se det goda, känna glädjen och det viktigaste stanna upp ett slag, så kan vi göra vårt liv så mycket mer kärleksfullt, så stressa inte iväg för att handla en massa saker nu i juletid utan sätt dig ned och tänd ett extra ljus istället.

Själv gjorde jag en snölykta igår.

Kram Ulva

Comments are closed.