Dags att sammanfatta sitt år

Dags att sammanfatta sitt år

Ja, då är ju detta året nästan slut och snart har jag skrivit denna blogg i ett år och jag hoppas ju på att den givit er en liten aha-upplevelse om saker som jag tagit upp här och att ni fått en inblick i min mediala vardag och mig som person. Om det så bara är en som ser detta har jag kommit långt.

Detta år har berikat mig med många nya erfarenheter, både på gott och på ont. Jag brukar sätta mig i lugn och ro och fråga mig själv Vad har jag lärt mig? Vilka utmaningar och prövningar har jag fått, som lett till förändringar? Själv för jag ju dagbok och skriver ned saker som händer mig varje dag, så det är ju bara att bläddra tillbaka i boken.

Det sparar mycket tid att skriva ned saker som händer och tankar man tänker, för allt är av godo som man tar med sig in i det nya året. Tänk vilken skatt att läsa och minnas personliga möten som gjort intryck på mig, trumman jag jobbar med som inte riktigt vill bli klar (där kom ett leende) Allt mörker som jag tvingats slåss mot, men som jag besegrat bit efter bit, hjälpen från mina änglar, mina guider och från universum, som pushat mig framåt, när jag varit nära att ge upp, allt positivt som hälls över mig och lyckan som står och väntar på mig på andra sidan detta år.

Tack för detta år, allt har inte varit enkelt, men jag har lärt mig så otroligt mycket.

Ni kanske inte har skrivit ned saker och ting i en bok, men vissa saker minns man ändå och de kan ni skriva ned i en bok innan året är slut det är därför jag skriver detta nu. Ni kan skriva det som händer dessa sista skälvande dagar av detta år och göra en sammanfattning av det ni minns och bära det med vördnad över till nästa år. Sen kanske ni gör ett nyårslöfte att börja skriva ned tankar och händelser som fyller ditt liv varje dag nästa år.

Kram Ulva

Comments are closed.