När andar söker kontakt

När andar söker kontakt

När andarna av någon anledning söker vår uppmärksamhet så finns det en mängd olika sätt de använder för att ge sig till känna och detta tänkte jag ägna några blogginlägg om bara för att jag själv tycker det är intressant och förmodar att ni också har ett intresse i detta.

DJUR

Djur har väldigt lätt för att uppfatta andlig energi, det beror dels på att de är känsliga för intryck, men också att deras hjärnor inte stör förbindelsen genom att tvivla och förkasta saker och ting.

Så om du upptäcker att din katt spetsar sina ören och kattens ögon följer något som du inte kan se, eller om din hund kanske morrar i en speciell riktning utan att något finns där. Ja, slår och studsar din hund eller katt runt i rummet efter något som inte finns och beter sig som den leker med någon, då kan det hända att den lagt märke till andlig energi. Det finns ju alltid en möjlighet att det finns en naturlig förklaring, men om ditt djur beter sig så här och du samtidigt känner att det är en andlig närvaro i rummet, så kan du räkna med att andarna kommunicerar med ditt djur för att få din uppmärksamhet.

Det kommer fler exempel.

Kram Ulva

Comments are closed.