När orken tryter

När orken tryter

Idag har jag haft saker hängande över mig, som dåliga måsten. Det gör mig tokig och stör hela min sfär och det mest retfulla är att det är saker som går ganska fort att göra dess utom.

Ikväll tog jag itu med dem och helt plötsligt så befriades min hjärna och det är första dagen på länge som jag inte hade något tvång hängande över mig, hela världen stannade plötsligt till, den mentala bromsen gjorde sitt och jag kunde ägna lite tid att utveckla och förstå trolltrumman. Det var som en helt ny värld öppnade sig, en värld som är mycket gammal runt mig, men ny i mig. Ni kommer få följa min utveckling i denna uråldriga spådomskonst.

Detta är exempel på tecken på trumman, men det bästa är nog att man känner in och ber andar och guider om hjälp med vad för tecken man skall ha på sin egen unika trolltrumma.

God natt / Ulva

Comments are closed.