Spådomsregler jag har

Spådomsregler jag har

Det finns en del små regler som alla som spår bör följa och som jag absolut följer, inte för att man annars misslyckas med spådomen, utan snarare för att man inte skall orsaka någon skada.

En regel som är otroligt viktig för mig och säkert för många andra är att låta bli att spå om man har druckit alkohol eller är påverkad av något annat som exempelvis medicin. Man skall inte heller, eller åtminstone undvika att spå någon som druckit alkohol eller tagit något annat som exempelvis medicin. Men det är lite svårare, då jag nu jobbar på en spålinje och inte möter kunden öga mot öga, men för det mesta så hör man på kunden om det har blivit lite mycket alkohol. Något annat jag slår ett slag för så är det övning, Ja vad jag än använder för spå teknik så är övning en viktig faktor.

För hur mycket man än är född med sin gåva, så betyder inte det att bara för att jag håller i en tarotlek så kommer jag lyckas med att spå någon första gången. Nej man får allt räkna med att skickligheten växer fram.

Tänk också på det är inte farligt att bli spådd dagligen. Det farliga är om hela dagen rasar samman och blir hotfull om du inte får tag i den som brukar spå dig, så med andra ord faran är ett faktum när du lägger alltför stor vikt vid spådomarna och blir beroende av dom och låter dom styra ditt liv.

Detta var lite om saker jag tänker på och något som är mycket viktigt är TYSTNADSPLIKTEN kunden måste alltid känna förtroende för den som spår.

Ha en fin kväll nu/Ulva

Comments are closed.