Nu är jag sent ute

Nu är jag sent ute

Med knappt en halvtimme kvar av denna månad så sitter jag här och vill få ihop ett sista blogginlägg, där jag tänker ge er lite löften om kommande månad och vad jag skall fokusera på i min blogg. Jag har nu genomgått prövningar som ingen mer än jag har upplevt, då vi alla har unika och egna prövningar. Dessa har jag klarat av och fått mina lärdomar.

Nu tänker jag ge er lite av nästa månads åtstramning och skärpning av bloggen. Jag skall fortsätta med runornas betydelse som jag började med men som inte blev jätte mycket med, jag kommer också att fortsätta med inspiration och om min egenvardag och lite om attraktionslagen, ja, det skall bli åtstramning nu när vi går in i Augusti.

Så nu här så passar jag på att välkomna Augusti och lugnet som infunnit sig i min själ.

Kram Ulva

Comments are closed.