Ditt Horoskop

Ditt Horoskop

Jag är inte bra på detta med horoskop, men börjar lära mig lite om det. Så jag tänkte göra ett kortare veckohoroskop. Det jag hoppas av hela mitt hjärta är att du känner att ditt horoskop stämmer på denna vecka. Innan har jag bara ställt horoskop i det privata till min sambo och mig själv och ibland till mina vuxna söner så nu vill jag prova här.

VÄDUREN 21/3 – 19/4

Du kommer fatta ett plötsligt beslut att distansera dig från något som stjäl all din energi och satsa på individer som ger dig inspiration och sprudlar av positiva energier. Du kommer återse en gammal barndomsvän.

Tips: Försök låta bli mobilen och datorn för att vara nära nuet.

OXEN 20/4 – 21/5

Det kommer snart en puff som för dig i rätt riktning. Det handlar om att få din planering att falla på plats. En perfekt tidpunkt för kärleken och lyckan. Det är mycket flirtigt omkring dig just nu för du bjuder mer på dig själv.

Tips: Låt ditt självförtroende växa nu.

TVILLINGARNA 22/5 – 21/6

Du kommer erbjudas möjligheter som kommer göra dig minst sagt förvånad. Glöm inte att lägga ned hela din själ i din drivkraft framåt. Du kommer fatta modiga beslut, då din tro på dig själv och på framtiden är mycket stark just nu.

Tips: Ta tag i dina möjligheter.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Du kommer omvärdera betydelsen av en särskild relation. Du får också tillfälle att möta nya människor som gör att du provar nya saker. Du tar lättare på livet och det gör att livet genast blir lite roligare.

Tips: Håll i dina pengar.

LEJONET 23/7 – 22/8

Den här veckan är du mer sårbar än vanligt och det kan kännas olustigt. Dra dig inte för att söka dig till någon som du kan bolla dina tankar med. Om det är mycket farande hit och dit så hitta tillfällen att slappna av.

Tips: Tänk inte efter så mycket, bara gör.

JUNGFRUN 23/8 – 22/9

Det är ju bra att du vill ha kontrollen på läget, men du måste lära dig att släppa kontrollen och bara göra ibland. Satsa på dig själv nu, vårda dig själv och hitta rutiner som faktiskt fungerar. Din karisma strålar extra mycket nu.

Tips: Släpp din kontroll.

VÅGEN 23/9 – 22/10

En affär med någon förändras eller så är det din inställning till affären som förändras. Du har svårt att se vad du vill eller vart du vill komma just nu.

Tips: Romantik finns.

SKORPIONEN 23/10 -22/11

Du är väldigt utåtriktad denna veckan och möter en del spännande människor. Kliv bort från allt som gör att du fastnar och står still just nu.

Tips: Följ ditt hjärta.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Äntligen är du väldigt engagerad i att få göra dig hörd i olika sammanhang, exempelvis i en youtube- kanal eller kanske facebook. Du söker efter seriösa relationer i både vänskap och kärlek, andra gör sig inte besvär.

Tips: Följ dina mål.

STENBOCKEN 22/12 – 19/1

Det är naturligt för dig att ha en överblick och sträva mot dina mål. Planera nu för saker som för dig att varva ned, för det behöver du. Ditt kärleksliv är spännande just nu.

Tips: Varva ned.

VATTUMANNEN 20/1 – 18/2

Du lär känna dig själv på nytt just nu och det handlar mycket om dina personliga mål och din inre utveckling. Var noga med vem och vad du spenderar din tid på. Sommarens känslor ger dig stora drömmar.

Tips: Öppna upp och släpp in.

FISKARNA 19/2 – 20/3

En mycket bra tid för dig att utforska din kreativitet och dina inre förmågor. Just nu kommer dina kvällar att bli magiska om du bara släpper kontrollen och låter det som sker ske.

Tips: Utöka ditt revir och öppna upp.

Jaha, här har du alltså ditt horoskop för en vecka framåt, det är kort men jag är under utveckling med detta, då jag innan har haft en tanke om att horoskop inte riktigt hör hemma bland de andliga gåvorna, men jag är benägen att ändra mig på den fronten nu när jag gått mer in på det.

Så här i bloggen kommer du emellan åt att kunna läsa ditt horoskop

Kram Ulva

Comments are closed.