Nu lite inspiration

Nu lite inspiration

I den sena timmen när snart tiden går över till nästa dag sitter jag här och skriver vid mitt lilla altare, det är mobilt så jag kan ha med det vart jag går och känns det som jag behöver eller det finns tid så ställer jag upp det och organiserar de saker som jag just då har med mig. Jag trodde verkligen att jag vunnit och kommit ett steg vidare på min egen livsväg, men jag bedrog mig nog ganska så praktfullt, nog har jag kommit vidare, nog har jag förstått och gjort de förändringar som krävs, men detta måste vara min största prövning någonsin.

Men nu till lite inspiration inför morgondagen, för inspiration är något vi alla behöver nu i pandemins mörker.

” Jag känner mig stark och kraftfull. Idag ser jag möjligheter i allt som sker.”

Detta skall jag verkligen bära med mig i morgon det kommer ge mig inspiration, gör det ni med.

Kram Ulva

Comments are closed.