Nu lite inspiration

Nu lite inspiration

Livet går vidare trots att några måste lämna och fara hem för att gå igenom sina lärdomar och göra sin planering till nästa jordfärd, det är en viktig del i det stora livet, det liv som alltid finns och den mänskliga världen är en pytte del av detta, den del där man lär sig sina läxor som man sedan kan använda i kommande liv och i det stora livet.

Nu skall jag inte krångla till det mer för er, men vår goda granne och vän dog, men vi hjälpte honom över, men trots detta så finns han kvar i det som han planterat i trädgården, en fantastisk känsla. Men nu till morgondagens inspiration.

” Jag är värd att arbeta med det jag tycker är roligt och tillfredsställande. I dag ska jag reflektera över mitt arbete och min kreativitet. Alla människor är bra på något även jag.”

Ja detta är min och eran inspiration för i morgon, hoppas ni gör det bästa av detta, det tänker jag göra.

Kram Ulva.

Comments are closed.