Seriösa medium

Seriösa medium

Detta med spådom, både online och i verkliga livet är en djungel, då det finns hur många medium som helst och en massa olika linjer online.

Det man bör ha med sig när man börjar söka är att det inte finns ett enda medium som prickar rätt till hundra procent, men ett riktigt bra medium kan hålla så hög standard som sjuttio procent.

Seriösa medium ger kunden en vägledning som är djupare än det allmänt kända, går in på djupet och säger inte bara det som de tror att kunden vill höra. De svamlar inte bara en massa som kunden inte kan förstå, utan att förklara senare i sittningen på ett enkelt sätt vad som menas så att kunden ifråga verkligen förstår vägledningen.

Seriösa medium vill hjälpa och vägleda sina kunder och därför ger de dem tips, råd och bra förklaringar på varför livet är som det är just nu och hur kunden skall göra för att fortsätta och komma vidare på sin livsväg.

Detta är bara ett axplock av hur man kan känna igen om det medium man har valt hör till den seriösa kategorin eller inte, men det finns mycket annat med som skall stämma in och det viktigaste är att man själv som kund känner samhörighet och engagemang från det medium man valt.

Lycka till med ditt sökande.

Kram Ulva

Comments are closed.