Värme, svett och inspiration

Värme, svett och inspiration

Säga vad man vill, men nog har det varit lite för varmt, det är ju inte värmen i sig som plågar utan att det är så kvavt och man ber till universum varje dag att de skall tända eld på himlen och låta det smälla rejält. Just nu har jag tre viktiga saker att tillföra i min vardag och det är Vätskeersättning, för att få balans i min kropp, Treo för att slippa värken i mina tänder och AC i sovrummet så jag kan sova ordentligt.

Något annat som hänt i mitt liv och som jag är omvälvande tacksam över är att jag haft en kontakt med min andliga guide och fått till mig att är jag inte rädd om mig själv och stoppar människor som tror att det är jag som styr deras väg och blockera dom innan det börjar påverka mig negativt. Nog om detta nu till morgondagens inspiration.

” För en enda dag och den dagen är just idag, skall jag göra allting enkelt. “

Ja, det vill jag göra i morgon och sedan summera morgondagen på kvällen är ni med och försöker göra detta ?

Kram Ulva

Comments are closed.