Sierska

Sierska

En person som sägs kunna se ini och avslöja framtiden, så när min mormor talade om för mig att jag var en sierska så slog jag bakut, jag ville definitivt inte vara som min mormor och mamma som satt och slog på en trolltrumma och såg helt borta ut, eller sitta och titta ned i en mugg med kaffesump i, det var ju inte riktigt det som jag ville med mitt liv.

Så jag tog avstånd och ville verkligen inte förknippas med den typen av saker överhuvudtaget. Fram till 12 års ålder så var andarna mina vänner, som jag lekte med och som jag hade många upplevelser med, ja de var ett naturligt inslag i mitt liv, sen tog jag avstånd, men den dagen jag skulle fylla 18 år, så hände något, något berörde mig där jag satt vid min mormors sida där hon låg och väntade in döden, jag såg att människor kom fram till hennes säng och hon läste av och gav dem vägledning och jag såg att deras ögon började leva och att hon verkligen hjälpte de som kom med sina svårigheter.

Då beslutade jag mig för att öppna upp och acceptera hela min varelse.

Precis i början av uppvaknandet så kände jag av att livet var fullt av utmaningar men långsamt lärde jag mig att balansera energierna så jag kunde använda de alla mycket varsamt och samtidigt vara öppen och sann mot mig själv.

När min mormor dog några år senare så hade hon lärt mig allt om mina gåvor och hur jag skulle använda dom på bästa sätt, mitt andliga arbete tog fart på riktigt. Min mamma sa – vi ljusbärare har en mycket viktig uppgift att fylla för syftet med våra gåvor är att bekämpa mörkret i världen genom att hjälpa människor att vakna upp, så deras själar blir fria.

Jag som sierska tror inte att vi människor lägger märke till att det är vi själva som styr över vad som händer i våra liv, det finns ingen slump livet är inte bara något som står där, livet följer med och blir format av våra val. Det ser man i allra högsta grad på denna lilla berättelse om mina tokiga val.

Att jobba med det andliga och vägleda människor är något som jag verkligen älskar och med verktyg man alltid har med sig. Så när jag började min resa i den mediala världen vid 21 års ålder viskade jag en kväll i min mormors öra – Du hade rätt jag är en sierska.

Detta är ur mitt liv och det är min kamp.

Kram Ulva.

Comments are closed.