Vart lägger du fokus

Vart lägger du fokus

Jag fortsätter att tjata om attraktionslagen och hoppas på att detta så småningom går in och att ni som läser kommer att förstå tankens kraft.

Nu borde ni ha förstått att tankarna vi har skapar de känslor vi får och detta i sin tur skapar det humör och det beteende du har. Det är ju ganska logiskt om vi tänker efter att med hjälp av dina tankar kan du styra ditt humör och hur du beter dig.

Så genom att byta fokus så kan du styra ditt humör i positiv riktning även kallat kvicktänkt, eller stanna kvar och mala i gamla tankar trögtänkt. Då gamla tankar ofta inte är så positiva. Så om du har ditt fokus på “det du inte har, det du inte är eller det du aldrig får.” Detta är ju väldigt normalt för människor att fokusera på det man saknar.

Detta går i en negativ kedja som blir otroligt negativ och fylls på med negativitet. Så idag funderar vi på vart vi oftast lägger vårt fokus och så övar vi på att byta fokus till något som ger oss glädje. Då kan vi bli kvicktänkta personer som tar kontroll över både vårt humör och vårt beteende är det inte underbart.

Kram Ulva

Comments are closed.