Tänk på din attityd

Tänk på din attityd

Vi människor tänker och tycker en massa saker om allt och inget, ja, så många olika sorters tankar det finns som vibrerar ut från jorden till universum.

Den attityd vi har präglar och styr de resultat vi får här i livet. Den som inte riktigt vet vad en attityd är så skall jag förklara det lite kortfattat. Våra tankar och känslor utgör hur vi handlar och det i sin tur skapar den attityd vi får till saker omkring oss.

Så för att förändra vår attityd så måste vi gå in på djupet och förändra både våra tankar och känslor, då de döljer sig i ditt undermedvetna.

Vi människor består av ren energi som vi vibrerar ut från vår kropp som sen skickas ut i universum, så lägg den viktiga vibrationslagen på minnet. En bra attityd, vibrerar alltså ut ett bra resultat och motsatsen ger då naturligtvis dåliga resultat. Då vi människor nu har fått gåvan att tänka, så kan vi ju också förändra vår tanke från negativ till positiv alltså vi har ju den möjligheten att kunna välja så vi kommer i rätt vibration.

Men här får vi se upp och inte tro att en bra attityd handlar om att vara andra till lags och forma oss efter deras tycke och smak, för det är ingen bra attityd alls utan fel attityd, för då bryr vi oss inte om oss själva, så en bra attityd mot sig själv skapar en bra attityd mot allt annat runt oss och ger oss goda resultat.

Den självbild vi har går hand i hand med vår attityd och själva livet speglas av den attityd man har. Känns något inte bra så får man gå in och förändra sin tanke, för då förändras känslorna runt situationen automatiskt och du kommer att agera annorlunda och då blir vibrationerna bättre och det leder till ett gott resultat.

Om du vill bli älskad av livet och må bra oavsett vad saken gäller, så är det bäst att träna på att ha en bra attityd. Börja med att titta på dig själv och sluta lägga skulden på andra.

Kram Ulva

Comments are closed.