Tecken på att andarna är med dig

Tecken på att andarna är med dig

Det vanligaste tecknet att en ande är nära är kyla, den går inte att ta miste på och den är runt dig och du fryser till. Du kan också se en rörelse i ögonvrån som försvinner lika snabbt som den kommit, en gardin eller något annat som fladdrar till kan också vara andligt besök. Du kanske funderar över annorlunda saker som sker som att en garderobsdörr plötsligt öppnar sig, eller att en kökslåda alltid är öppen trots att du vet att du eller någon annan inte har öppnat den, då har säkert en ande varit i farten.

Annorlunda dofter om det är en ande du inte känner och bekanta dofter som parfym, snus eller kanske vitlök om det är en bekant doft från någon du vet gått bort. Elektricitet är ett område som andarna kan nå dig på så blinkande lampor, något som plötsligt stängs av eller sätts på, ja allt med elektricitet och teknik som beter sig annorlunda, detta för att uppmärksammas av dig eller för att ge dig någon form av budskap.

Så bli inte rädd försök få en kommunikation med anden, som oftast är en person du känner som gått ur tiden och är hos dig för att se att allt är bra.

Kram Ulva.

Comments are closed.