Vila och inspiration

Vila och inspiration

Idag har jag jobbat en hel del på linjen och jag kan ännu en gång medge att jag älskar mitt jobb och jag älskar att vägleda människor.

Något jag också gjort idag är att vila, det känns som jag har en hel del vila att ta igen och sen är förkylningen inte helt borta heller tyvärr. Vila har ju ingen människa dött av. En sak till som jag precis lärt mig på en kurs jag går på är att frigöra energi i hjärnan, detta skall jag skriva om senare, eller en annan dag, för idag vill jag ge er ett inspirationskort som ni kan ha med er imorgon när ni kliver upp.

“Mina tankar är inte annorlunda än andras. Idag skall jag göra mig själv uppmärksam på det. Jag vill inte döma mig själv.”

Denna inspiration fick ni nu ikväll, men den är djup och det är bra att somna med den i sig och forma den till en sanning under natten för att sedan låta den blomma ut under dagen, nu önskar jag er en trevlig kväll .

Kram Ulva

Comments are closed.