Ärkeängel

Ärkeängel

Det finns många ärkeänglar men jag tänkte att jag skulle försöka att ta upp en ärkeängel som är en av mina ständiga följeslagare i stort som i smått, detta är ärkeängel Rafael.

Han ansvarar för de som arbetar med healing och är den ängel som sänder ut healing till allt levande på våran jord.

Fråga eller be älskade Rafael om hjälp, vilken form av smärta du än har psykisk, fysisk, i kärlek, intellektuell eller spirituell han helar all smärta. När man ber om hjälp med healing från Rafael så omsluter han den personen med det gröna ljuset från sin gloria och vi som är mediala kan se ett grönt sken eller gröna gnistor när Rafael finns i vår närhet.

En viktig sak att vara medveten om, är att han inte griper in och ger healing på direkten utan i vissa fall kan han istället göra personen uppmärksam på att det är personens negativa tankar som har skapat smärtan eller sjukdomen och för att bli av med den, måste personen ifråga ändra på sitt negativa tankemönster.

Så mitt råd till er är att lämna över gammal ilska och annat negativt till Rafael, så att han kan rena det i sitt ljus. När allt är borta så kommer du att känna dig mer fridfull och tillfreds med livet och effekten av allt negativt kan helas.

Tack Rafael för din helande kraft.

Ulva

Comments are closed.