Alla behöver inspiration

Alla behöver inspiration

Nu då jag ägnat några inlägg åt tarotkort så har det hunnit hända en hel del i min privata sfär intet ont som inte har något gott med sig kan jag säga utan att överdriva. Det har varit en kamp mot tiden när det gäller det hus vi bor i, som kommunen vill riva, denna prövning gillar jag, samtidigt som oron och rädslan gror i mig, jo, det är sant allt som kan driva mig framåt och aktivera mitt mediumskap lever jag för och gör jag bara allt jag bara kan och när jag inte kan göra mer lämnar jag över till universum och änglarna och jag vet att vi kommer segra kampen mot dessa helt otroligt negativa energier.

Det är mycket annat som hänt som gjort ont i mitt hjärta och som jag inte kan påverka och som jag inte vill påverka heller då jag måste släppa taget om en vän som utnyttjar att jag har gåvan, det är bara att gå vidare utan att titta bakåt men nu lite inspiration.

” Ingenting utanför mig själv kan egentligen påverka mig om jag inte tillåter det. Idag skall jag vara uppmärksam på hur ofta jag släpper ifrån mig min kraft.”

Se där, se där detta är vad vi tillsammans skall använda morgondagen till. Det är som vanligt något som både ni och jag är i behov av just nu, så lycka till.

Kram Ulva.

Comments are closed.