Inspiration för morgondagen

Inspiration för morgondagen

Idag har någonting hänt hemma hos mig, jag fick till mig av mina guider att jag skulle rena mig själv, rena huset och sedan klä julgranen och tända den och det gjorde jag. Det skulle göra att hemmet blev min borg och att änglarna skyddade hemmet ifrån mörkret som väntade. Detta tolkade jag som att om jag rensade och renade och sedan välkomnade julen för tidigt så skulle jag som ljusbärare med mina änglar Besegra mörkret och vårat älskade hus skulle klara sig från rivning, så vad gör det att granen redan står och lyser i sin glans, det blir ju mycket varmare och ljusare och huset kommer överleva.

Med denna lite för tidiga julkänsla så vill jag ge er en inspiration att använda i morgon.

” Idag skall jag koncentrera mig på att upptäcka vad jag använder som motstånd mot att känna lycka och att säga sanningen om det.”

Ha detta med dig in i sömnen och vakna upp till en dag där du kommer lära en massa saker, spännande och se vad jag använder för motstånd.

Kram Ulva.

Comments are closed.