Eld är energi

Eld är energi

Jag har alltid haft en dragning till eld trots att det finns många faror med eld, så är det någonting som gör den tilldragande och otroligt vacker.

Min mormor och morfar var samer och min mormor var samisk shaman och spågumma i den by dom bodde i. Mycket av hennes spådom och magi förknippar jag än idag med eld och trolltrumma, eller som många säger shamantrumma.

Detta gick i arv till min mor, som lämnade den alltför lilla samebyn, för att utforska världen utanför. Nog om det nu, jag återkommer till min historia i ett senare skede.

Vi eldade på tomten idag, bort med skräp och då eldade vi också för våra andar som bor runt om oss och för nya friska energier, det var mycket aktivitet i den elden och runt den med för den delen.

Bön till elden: Kära eld, giv oss nya starka, ljusa energier och låt det mörka och negativa brännas till aska och sedan begravas för gott i jorden. Jag ber dig att använda den kraft du har att lägga ett magiskt skydd över den mark jag beträder. AMEN,

God natt önskar Ulva

Comments are closed.