Medial vägledning

Medial vägledning

Att jobba med det jag gör som medium, är ju ett sätt att vägleda. Jag får hjälp av andliga guider, änglar och energierna från universum, jag har jobbat med medial vägledning i över trettio år. Detta var den väg jag skulle gå och jag var ivrigt påhejad av både min mormor (samisk trollgumma) och min mamma(medium).

Vi som jobbar som medium och ger medial vägledning kan se saker över det mänskliga ögat och kan därför hjälpa till när människor hamnar i svårigheter.

Jag möter klienter, både här på linjen och öga mot öga, då gäller det att tjäna personens frågor och problem i godhet och ljus och lämna mina egne åsikter och ståndpunkter utanför och öppna upp kanalen till de hjälpare som finns tillgängliga exempelvis änglar, andliga guider och energierna från universum, för att få in rätt fokus så använder jag tarotkort.

När det gäller medial vägledning så skall den klient som ringer eller som jag träffar få verktyg med sig innan samtalet, eller sittningen är slut, men det är inte alltid möjligt då samtal bryts, klienter lägger på eller säger att det måste gå fort för de har inte så mycket pengar. Vägledning handlar ofta om att klienten får en bekräftelse på något hon/han tänkt på men som jag inte haft vetskap om innan vägledningen, sedan tittar jag och klienten på de olika möjligheterna som kan leda dem framåt på deras livsväg.

Det viktigaste för mig är att du skall känna dig bekväm och att du skall få rätt verktyg för att komma framåt och bli lycklig.

Kram Ulva.

Comments are closed.