Söndag och inspiration

Söndag och inspiration

Nu är det mindre än en timme kvar på denna vecka, som har varit totalt galen på alla sätt och vis. Jag har blivit prövad i det mesta, som kan hända oss med gåvan emellan åt, lite tuffare än de som inte har gåvan. Detta har inneburit mycket reningar och mycket änglabeskydd, så att inte det negativa kan nå mig eller få mig att blekna i ljusets kamp mot mörkret. Detta har i sin tur gjort att min kroppsliga värk har gjort sig tillkänna och detta händer inte ofta men just nu, så jag har jordat mig i naturen idag, så nästa vecka kommer förändringar att vidtas och det bästa av allt jag är redo.

Så här får ni lite inspiration att börja veckan som kommer med.

” Utveckling väcker rädsla. I dag skall jag ha tillit till att jag vågar göra det som krävs.”

Detta är vad vi alla skall börja veckan med, så lycka till.

Kram Ulva.

Comments are closed.