Har ni bandet? Del 3

Har ni bandet? Del 3

När ni väl mötts så börjar allt komma upp till ytan och detta händer för att medvetandet skall vakna och din läkning skall ske på ett djupare plan.

Den du har bandet med väcker både fina sidor, men också det mörka i dig som behöver läkas, detta kan göra mycket ont, men se det som en möjlighet att både läkas och komma vidare på din livsväg. Så om du känner dig ledsen, orolig eller stressad utan anledning och till råga på allt riktar detta mot denna person, så sker detta per automatik då det är han/hon som väcker dessa känslor.

Det är nu du skall börja analysera dig själv, för även om det är hon/han väcker dessa känslor, så är det dina känslor och dina sår som kommer upp, så här är det viktigt att du för en slags loggbok över dina känslor. Skriv upp de känslor du känner under dagen och frågor, exempelvis varför blir jag så arg? Varför du lägger det på den andre personen? Hur utlöser personen detta hos dig? Detta kan bli klurigt då du inte förstår vad som verkligen händer.

Jag kan ju säga direkt att det inte är någon tillfällighet att den som du har bandet med beter sig som han/hon gör, allt är redan bestämt enligt din egen plan som du själv har skrivit, så innan du gått ned på jorden har ni valt att träffas, under vilka omständigheter och vad du behöver läka inom dig, så han/hon reflekterar på pricken det som du behöver läka i ditt inre.

Fortsättning följer Kram Ulva

Comments are closed.