Om det själsliga bandet del 2

Om det själsliga bandet del 2

Jägaren(den som jagar) och Villebrådet(den som flyr)

Det är mycket vanligt att jägaren, som oftast är kvinnan vill ha väldigt mycket kontakt och vill ha närhet, eller vara nära helt enkelt medan villebrådet, oftast mannen har svårt att vara nära och upplever motstånd i relationen och detta gör att han flyr, då det poppar upp väldigt många jobbiga saker till ytan och oftast är det den andra parten som på något vis väcker upp gamla minnen av svåra saker, så i själva verket flyr han från sina egna känslor som blir alltför svåra att hantera.

Detta leder till att den som jagar, jagar ännu mer intensivt. Man tror lätt att det bara är villebrådet som flyr, men i själva verket att båda har ett flyktbeteende, de flyr från sin inre smärta fast på olika sätt.

Rollerna kan skifta, men detta är en viktig bit för att starta sin inre läkning, även om det ibland blir, eller känns mycket negativt. Det som är viktigast är att båda till slut tar ansvar för sina egna känslor, så den som jagar måste nå in tills hon möter de känslor av övergivenhet som uppstår och givetvis samma för den som blir jagad.

Detta är fortsättning från igår, fortsättning följer.

Kram Ulva

Comments are closed.