Inspiration för lugn och ro

Inspiration för lugn och ro

Det här att hålla planeringen i min blogg, är helt omöjligt just nu, då jag har tusen andra saker som måste göras hela tiden. Ibland önskar jag mig en fridfull plats där inte en massa energier stör mig hela tiden, en plats där man inte blir besviken på människor som man försöker hjälpa och som bara vägrar se vägen man visar dem. En plats där man slapp att kriga mot det mörker som härjar runt på vår planet just nu.

En plats där jag kan sitta med min trumma och göra mina andliga resor genom tid och rum. Jag skulle också vilja kunna trolla, så alla jag vill hjälpa men ändå gör motstånd helt plötsligt såg sin livsväg och bara följde med i flödet. Men nu sitter jag här och filar på min trumma som inte alls är klar, men på god väg och vill dela lite inspiration till er för morgondagen.

” Det är okej att göra misstag. När jag förstår det finns det ingen anledning att misslyckas.”

Så klockrent inspireras av detta imorgon, för det tänker jag göra.

Kram Ulva

Comments are closed.