Lagen om förväntningar

Lagen om förväntningar

Det du förväntar dig, blir din egen självuppfyllande profetia, så genom det sätt du tänker och hur du talar om hur situationer kommer att bli så fungerar du alltid som siare åt dig själv. Om du förväntar dig att något positivt skall ske, så gör det oftast det. Om du där emot förväntar dig att det kommer ske något negativt, så kommer det visa sig att du hade rätt i det fallet med.

Det du förväntar dig av människor och av olika situationer avgör den attityd du har mot dem och människor besvarar din attityd, med en likadan oavsett om den är positiv eller negativ.

Så summan av allting är att i ditt eget liv så har dina förväntningar på dina medarbetare, dina chefer och till och med din framtid en förmåga att slå in. Så var försiktig med hur du tänker genom att tänka positivt.

Tips på hur du använder denna lagen direkt. Första tipset är att förvänta dig alltid det bästa och förutsätt att människors intentioner alltid är goda. För det andra så tala alltid om för dina närmaste att du tror på dem, att de är underbara, att du älskar dem och allt annat bra du kan komma på.

Ett annat tips är att du alltid måste förvänta dig det bästa av dig själv, att du har en potential som är obegränsad och att du kan lyckas med allt som du bestämmer dig för att göra. Föreställ dig att allt som kan begränsa dig är din egen fantasi och föreställ dig också att allt du hitintills har åstadkommit har varit förberedelser på stordåd som komma skall.

Kram Ulva

Comments are closed.