När ni har ett band

När ni har ett band

Det finns många olika uttryck som själsfränder, tvillingsjälar, soulmate, ja listan kan bli lång, men det menas att man hittar den som är ämnad för en och detta brukar jag kalla för att man har det speciella bandet.

Det hela börjar med den plan som ni redan lagt upp innan ni kommer ner till jorden som människor, där finns allt hur ni skall träffas, när ni skall träffas och sist men inte minst, vad ni skall lära av varandra när ni träffas och vilka prövningar och läxor ni ska lösa innan allt blir frid och fröjd.

Det hela är en symbios där den ena jagar (oftast kvinnan) och den andra flyr (oftast mannen). Detta fenomen uppstår då känslorna blir så starka och börjar starta upp inre konflikter, då den andra parten återspeglar det du inte läkt i ditt inre. Det är inte heller ovanligt att de som har detta band separeras helt från varandra under perioder för att i sin egen takt smälta de intryck personerna fått under mötet.

Först när båda personerna har gjort ett stort arbete i sitt inre och uppnått en viss balans och förändring kommer relationen att bli mer nära och innerlig.

Detta är ett omfattande ämne så vi avslutar här för denna gång och återkommer med fortsättning.

Kram Ulva

Comments are closed.