Vad är det som händer?

Vad är det som händer?

Senaste tiden så har pandemin ökat igen och med den mörkret. Detta har i sin tur påverkat mänskligheten och detta påverkar oss som spår. Därför så skadar det inte att tala om återigen att det vi ger är råd och budskap från universums Guider, andar och änglar. Ansvaret ligger fortfarande hos den som blir spådd, oavsett om kunden agerar enligt den spådom som ges eller inte. Det krävs också lite samarbete mellan den som spås och den som blir spådd. Du som kund kan välja att inte säga vissa saker till mig, det är helt okej, men förvräng inte saker och ljug aldrig för då kan du som kund inte räkna med vettiga svar.

Något du bör tänka på som kund är alltså att spådomar är vägvisare och inte oundvikliga lagar. Du har trots allt stor makt över ditt öde.

Så fastna inte i den spådom du får, speciellt om den beskriver en framtid som du inte vill ha, fundera istället på vad du skall göra med spådomen så du får den framtid du drömmer om.

Nyckelorden med spådom är måtta, fastna inte i den, släng inte för mycket pengar på det utan njut av spådomen och av de fördelar du får.

Kram Ulva

Comments are closed.