Universum möblerar om

Universum möblerar om

Vad får ni för bilder framför er när jag skriver eller säger i ett samtal att universum möblerar om? Själv ser jag en massa möbler dom flyttas runt uppe i luften, men riktigt så menar jag ju självklart inte.

Det jag menar är att när vi människor fastnar och inte kommer vidare på vår livsväg, en form av stagnation, man trampar runt, runt på samma plats och är förblindad av alla negativa energier som man samlat på sig under denna period, då som först rycker era andliga guider, änglarna och själva universum in utan att vi behöver be om hjälp.

De använder andra människor och situationer för att du skall hitta rätt och göra de förändringar som krävs för att du skall hitta rätt och komma vidare, de ser till att saker och ting faller på plats, som skall vara i ditt liv. När de väl börjar möblera om, så känner du dig tom och som saker försvinner ifrån dig och du blir orolig, det kan bli väldigt tungt och uttrycket “det händer absolut ingenting” kommer över våra läppar. Då vill jag bara tala om att det händer saker i en rasande fart runt omkring dig som du inte märker, då du står mitt i stormens öga, så när du känner på detta viset, så kan du vara helt säker på att universum häller på att möblera om i just ditt liv.

Kram Ulva

Comments are closed.